Wat is de prijs van een AED-toestel bij CardioService?

aed prijs cardioservice

Wat is een mensenleven jouw waard? Met minder dan 1,5 euro per dag of met 39 euro per maand kan jij een AED huren bij CardioService.

 

Laat ons eerlijk zijn: we denken er liever niet teveel over na. Maar stel dat het ooit nodig is. Voor jezelf of voor iemand dierbaar uit jouw omgeving. Wat mag het dan kosten om de onmacht te vermijden die je ervaart wanneer iemand voor jouw neus een plotse hartstilstand krijgt en je noodgedwongen moet toekijken? Juist, onbetaalbaar.

 

Een AED is dus geen eurocent te duur

Geef jij niet 1,5 euro per dag om toch enige gemoedsrust te hebben? Want met 1,5 euro huur jij een AED bij CardioService en verhoog jij iemands kans op overleven bij een plotse hartstilstand van 5 naar 70%.

Het is een zinvolle en levensnoodzakelijke investering. Zeker als je weet dat in ons land jaarlijks meer dan 10.000 mensen een plotse hartstilstand krijgen. Dat zijn er 30 per dag. Met een AED binnen handbereik kan je in die eerste cruciale minuten het verschil maken tussen leven en dood.

 

Een AED kopen of huren?

Bij CardioService heb je de mogelijkheid om een AED-toestel te kopen of te huren:

  • Als je huurt bij CardioService, huur je altijd een volledig pakket met een volledige service. Dit voor een periode van vijf of zeven jaar.
  • Als je beslist een AED te kopen, koop je enkel het toestel of koop je een pakket. Bij beide word jij de eigenaar van het toestel en investeer je een éénmalig bedrag.

Hier vind je meer informatie. Wie een AED koopt of huurt via CardioService geniet bovendien een erg complete service. Wij zorgen voor installatie, registratie, training, onderhoud, enz. En wij garanderen een toestel van een goede kwaliteit dat het meest geschikt is voor jouw omgeving. Een volledig overzicht van al onze AED-toestellen vind je hier.

Meer informatie? Neem dan contact op. Of weet je niet welk toestel te kiezen? Ontdek in 5 stappen welk toestel jij nodig hebt of download een overzicht van het CardioService-gamma.

Ontdek jouw AED in 5 stappen

Download overzicht AED-toestellen CardioService

 

AED-informatiepakket

2 thoughts on “Wat is de prijs van een AED-toestel bij CardioService?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.