CardioService is KMO-portefeuille erkend

CardioService KMO-portefeuille

De kmo-portefeuille is veruit de meest gebruikte en wijdverspreide subsidie van de Vlaamse Overheid voor kmo’s. Volg je een cursus bedrijfseerstehulpverlening bij CardioService? Dan kan je tot 40% van de kostprijs dekken met subsidies, want CardioService is kmo-portefeuille erkend.

 

Je kan als kleine onderneming tot 40% van de opleiding uitsparen, tot een maximaal bedrag van 10.000 euro per jaar. Bij middelgrote ondernemingen loopt het bedrag op tot 15.000 euro of 30% van de opleiding. Bekijk hier hoeveel subsidies je kan krijgen en tot welke categorie je behoort.

Belangrijk is om eerst te controleren of je in aanmerking komt voor de kmo-portefeuille, de subsidiemaatregel voor kmo’s en beoefenaars van vrije beroepen die in Vlaanderen zijn gevestigd. Lees hier de voorwaarden.

 

Hoe vraag ik een subsidie aan?

Je moet je online aanmelden om je subsidie aan te vragen en te ontvangen, geen ellenlange dossiers of wachttijden dus. Registreren is heel eenvoudig. Je kan je subsidie tot 14 kalenderdagen na de start van de opleiding aanvragen. Hou er wel rekening mee dat ook alle eventuele voorafgaandelijke procedures (zoals registratie) moeten doorlopen zijn binnen deze 14 kalenderdagen.

 

AED-informatiepakket

2 reacties op “CardioService is KMO-portefeuille erkend

 1. gerda smets says:

  Als huisarts & sportarts heb ik een AED Philips. Graag zou ik die in Vlaanderen willen laten registreren. Hoe gaat dit in zijn werk? Moet ik een specifiek merk van AED kopen? Ik deed mijn aankoop in 2015 in Nederland. En heb daar ook een service contract. Is dat toegelaten om alsnog in Vlaanderen geregistreerd te worden?
  Dank u vriendelijk, Gerda Smets

  • Benny Van Crombrugge says:

   Beste Dr. Smets, registratie in Vlaanderen kan zeker. U bent verplicht het toestel te registreren bij de FOD Volksgezondheid indien het toestel publiek beschikbaar is. Er zijn ook een aantal initiatieven waar u vrijblijvend kan registreren zoals EVapp.

   Mvg,
   Benny Van Crombrugge – CardioService

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.