Een AED kopen of huren?

AED kopen of huren

De eerste keuze die je moet maken: wil je je AED kopen of huren? Wat zijn de voor- en nadelen? En waar moet je rekening mee houden? Kortom, wat is het verschil?

 

Een AED huren

Als je een AED huurt bij CardioService, is dat steeds een volledig pakket met een volledige service. Dit voor een periode van vijf of zeven jaar.

In de eerste plaats zorg je voor de veiligheid van je collega’s, bezoekers en/of klanten. Naast het toestel en de installatie ervan krijg je ook een wandkast, draagtas en snelle interventiekit. Bovendien voorzien wij een gratis startopleiding zodat je jouw toestel met vertrouwen leert gebruiken én is er een verzekering tegen schade en diefstal inbegrepen. Daarnaast vermijd je alle kopzorgen over onderhoud, registratie en eenmalige investeringen. Ook die neemt CardioService voor zijn rekening. Gedurende de hele periode van het huurcontract kom je nooit voor onverwachte kosten te staan. Indien jouw toestel gerepareerd moet worden, zorgen wij tijdelijk voor een vervangtoestel.

Je betaalt voor deze huurservice een startkost van €249 en een vast bedrag per maand. Dat kan al vanaf €39/maand.

Je vindt alle huurpakketten terug in onze webshop.

Wens je graag meer informatie? Contacteer ons.

 

Weet je niet welk toestel te kiezen? Ontdek in 5 stappen welke AED jouw omgeving nodig heeft of neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

Ontdek jouw AED in 5 stappen

 

Een AED kopen

Als je beslist een AED te kopen, koop je enkel het toestel of koop je een volledig AED-pakket. In beide gevallen word jij de eigenaar van het toestel en investeer je een éénmalig bedrag. Wij adviseren je bij je aankoop en daarna blijven we je eerste aanspreekpunt voor verdere diensten of producten.

Als je enkel de defibrillator koopt, ben je zelf verantwoordelijk voor alle verplichtingen die bij de aankoop van een AED komen kijken. Denk maar aan registratie, onderhoud, training en inspectie. Is er in jouw bedrijf, organisatie, gemeente of school een gemotiveerde en bekwame programmacoördinator die het AED-programma kan beheren en toezicht kan houden op het onderhoud? Dan is de aankoop van een AED-toestel een goede keuze.

Koop je een AED in een volledig pakket. Dan staat CardioService in voor de correcte plaatsing van de wandkast, de verplichte registratie en de pictogrammen ter plaatse. Optioneel kan CardioService ook zorgen voor het onderhoud via een onderhoudscontract. Wil je hierover meer weten? Raadpleeg onze all-in onderhoudsservice.

Je vindt alle AED-toestellen en pakketten terug in onze webshop.

Wens je graag meer informatie? Contacteer ons.

 

De verschillen naast elkaar

 

AED kopen of huren

AED-informatiepakket

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.