6 redenen waarom je niet moet aarzelen bij de aankoop van een AED

aankoop AED

Plotseling hartfalen komt vaak voor. Zo’n 10.000 keer per jaar, 30 per dag. Toch zijn er in ons land slechts 10.000 AED’s te vinden. Er zijn heel wat redenen waarom mensen aarzelen om een Automatische Externe Defibrillator aan te schaffen. CardioService biedt voor elk excuus de juiste oplossing.

 

 1. “AED’s kosten veel geld”
  CardioService biedt je een aantrekkelijk alternatief: een AED huren waarbij we je een goed werkende defibrillator garanderen. Vanaf een euro per dag zorg je al voor een hartveilige omgeving.
 2. “De aankoop van een AED betekent te veel rompslomp”
  Bij onze huurpakketten heb je geen administratieve verplichtingen of onderhoudszorgen: jouw AED is steeds gebruiksklaar en in orde. Ontdek alle voordelen van onze huurservice.
 3. “AED-toestellen vragen veel onderhoud”
  Een correct geplaatste defibrillator heeft weinig onderhoud nodig. Het enige noemenswaardige onderhoud bestaat uit het vervangen van de batterij na 3 tot 6 jaar en de elektroden na 2 tot 5 jaar. En zelfs daar hoef je je geen zorgen over te maken. CardioService biedt een all-in onderhoudsformule met een 24u en 7/7 onderhoudsdienst.
 4. “Een AED is slechts in 1 taal geprogrammeerd”
  Er zijn inderdaad toestellen op de markt die een of twee talen spreken. Maar er zijn best heel wat meertalige toestellen beschikbaar, zoals die van Primedic.
 5. “AED-toestellen zijn te moeilijk om mee te werken”
  Fout. Ze zijn eenvoudig te bedienen door de gesproken instructies. De toestellen hebben zo weinig mogelijk toetsen. Iedereen kan het zonder gevaar gebruiken. Lees meer over de werking van het toestel. Bovendien geven we verschillende trainingen om vertrouwd te geraken met jouw AED-toestel.
 6. “Een AED is overbodig omdat er hospitaal in de buurt is”
  De eerste zes minuten na een plots hartfalen zijn van cruciaal belang. De overlevingskansen van het slachtoffer stijgen van 5% naar meer dan 70% als er in die zes minuten geholpen wordt. Zelfs wanneer er een ziekenhuis in de buurt is, kan het even duren voor ze ter plaatste zijn. Daarom is het belangrijk direct te starten met reanimatie. Ken jij alle stappen van reanimatie? Test je kennis.

 

Samengevat

Geen complex onderhoud, geen extra werk, geen administratieve rompslomp. Geen zorgen dus voor wie een AED koopt of huurt via Cardioservice. Alle producten die CardioService aanbiedt voldoen aan internationale en nationale normen en verplichtingen. Bovendien zorgt ons aanbod van kwalitatieve merken en leveranciers ervoor dat je steeds de meest betrouwbare technologie ter beschikking hebt.

 

Er bestaan heel wat verschillende AED-toestellen én noden waaraan een AED moet voldoen. Kies daarom niet lukraak een toestel maar ga voor een AED op maat. Een toestel dat past in jouw omgeving. Ben je op zoek naar een defibrillator voor in je bedrijf, sportclub, school, gemeente of winkel en weet je niet welk toestel jouw omgeving nodig heeft.

Ontdek jouw AED in 5 stappen

 

AED-informatiepakket

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.