Een AED gebruiken? Ja! Een hartstilstand kan iedereen overkomen

hartstilstand? AED gebruiken!

Zo’n 30 mensen per dag. Een hartstilstand kan iedereen overkomen, ook als je goed zorgt voor lijf en leden. Een AED gebruiken tijdens de reanimatie? Sterk aangeraden!

 

Jong of oud, sportief of minder actief. Jaarlijks krijgen 10.000 Belgen een plotse hartstilstand buiten het ziekenhuis. Je hebt 13 maal meer kans om slachtoffer te worden van een hartstilstand dan om te komen in een verkeersongeluk. Zeg dus nooit dat een hartstilstand bij iemand in jouw omgeving, bedrijf, sportclub of winkel zal voorkomen.

 

Vergeet dus niet: een AED gebruiken!

Een groot deel van die slachtoffers kan gemakkelijk gered worden als er een AED binnen handbereik is. De kans op overleven stijgt tot 70% als er in de eerste vijf minuten een AED gebruikt wordt. AED-toestellen maken dus wel degelijk een verschil!

Als je jouw nog afvraagt waarom je op kantoor een defibrillator nodig hebt, bekijk het dan zo: een AED is zoals een brandverzekering of de brandblusapparaten in jouw winkel of bedrijf. Hopelijk moet je er nooit beroep op doen, maar je hebt ze toch voor het geval dàt.

 

Hoeveel kost een AED?

CardioService wil zoveel mogelijk slachtoffers van hartstilstanden helpen vermijden. Daarom verkopen we niet alleen toestellen, maar verhuren we ze ook op lange termijn. Zo helpen we bedrijven en overheden de kosten van de investering te spreiden, en bieden we de registratie, het onderhoud en de opleiding als een service aan. Vanaf minder dan 1,5 euro per dag kan jij een mensenleven redden. Daar kan je het niet voor laten, toch?

Kom alles te weten over een AED huren of kopen bij CardioService!

Weet jij niet welk AED-toestel te kiezen? Neem gerust contact op of ontdek in 5 stappen welke AED jouw omgeving nodig heeft.

 

AED-informatiepakket

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.