Hoe onderhoud ik mijn AED?

aed onderhoud

Wanneer je een AED-toestel plaatst, is het ook levensnoodzakelijk dat deze altijd werkt wanneer je het nodig hebt. Daarom is het niet alleen belangrijk om een toestel van goede kwaliteit te kiezen, een onderhoudscontract is ook meer dan de moeite waard.

 

Er zijn slechts twee onderhoudsservices mogelijk bij CardioService:

  • Je kiest ervoor om zelf in te staan voor het onderhoud van je AED-toestel:
    Je wordt gratis opgenomen in ons intern informatiesysteem, waarmee we alle verschillende sites kunnen volgen. Hierdoor krijg je een automatische verwittiging als de elektroden of batterijen aan vervanging toe zijn.
  • Je kiest voor onze all-in onderhoudsformule voor je binnen- of buiteninstallatie gedurende een periode van 5 of 7 jaar waarbij je 24u en 7/7 kan rekenen op onze onderhoudsdienst. Wat houdt deze formule in?
    Alle wisselstukken zoals de elektroden en batterijen worden vervangen bij de vervaldatum, na een defect of na gebruik. Daarnaast maken wij jouw toestel opnieuw gebruiksklaar na gebruik en zorgen wij voor de uitlezing van gegevens na gebruik. Wij staan in voor de registratie en updates van je AED-toestel én bij een eventueel defect van het toestel krijg je een vervangtoestel gedurende de reparatieperiode.

Let op! Als je kiest voor huurpakket, is deze all-in onderhoudsservice inbegrepen.

Interesse in onze all-in onderhoudsformule? Vragen? Contacteer ons.

 

AED-informatiepakket

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.