Het eerste AED trainingstoestel met real-time reanimatiefeedback

AED3Trainer

De wereld van AED-toestellen wordt innovatiever en beschikt over meer gesofisticeerde technologie. De nieuwe AED3 Trainer van ZOLL past volledig in dat plaatje.

De AED3 Trainer is het eerste en enige trainingstoestel op de markt dat de cursist van real-time feedback (via Real CPR Help) kan voorzien. Hierdoor kan die het ritme waarmee compressies worden gegeven live meten en de cursist aansturen zodat het juiste tempo aangehouden wordt.

Het trainingstoestel is identiek aan AEDs die voor reanimatie mogen gebruikt worden. Het beschikt over verschillende contactsensoren in de elektroden waardoor er geen afstandsbediening nodig is bij de simulatie. Verder beschikt het toestel ook over een pauzeknop zodat er tijdens de oefenreanimatie gepauzeerd kan worden om zo dieper in te gaan op bepaalde handelingen.

Het toestel is ook zodanig ontworpen dat de verbruiksartikelen lang meegaan en dat de software en taalinstelling eenvoudig up te daten zijn via een USB-aansluiting.

De ZOLL AED3 Trainer is vanaf nu ook beschikbaar bij CardioService om zo je trainingen naar een nog hoger level te brengen. Het kost 525 euro excl. 21% BTW.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.