CardioService is erkend ZOLL-distributeur

ZOLL AED

CardioService is vanaf nu een erkend distributeur van ZOLL AED-toestellen, je kan de AED Plus* en AED 3* terugvinden in ons gamma. “Een sterke aanvulling aan ons assortiment.”, garandeert zaakvoerder Benny Van Crombrugge, “Zo zijn ze uitgerust met Real CPR Help en dankzij een display kunnen ze maximaal bijstaan bij een reanimatie.”

 

Bij een plotselinge hartstilstand hebben alle slachtoffers reanimatie oftewel cardiopulmonale resuscitatie (CPR) nodig, slechts bij de helft is het toedienen van een schok nodig. En dat is waar ZOLL-defibrillatoren het verschil maken.

Zowel de AED Plus als AED 3 zijn uitgerust met Real CPR Help, een uniek hulpmiddel dat de kwaliteit van de reanimatie bewaakt en realtimefeedback geeft over de diepte en het tempo van de borstcompressies. Dankzij hoorbare en afleesbare berichten geven deze defibrillatoren vertrouwen en duidelijkheid bij de reanimatie.

 

ZOLL AED Plus en AED 3 zijn gemakkelijk te gebruiken, te beheren en te onderhouden.

  • ZOLL AED Plus: een gebruiksvriendelijk toestel dat laat zien wanneer je reanimatie toepast en ook helpt dit goed te doen dankzij Real CPR Help.
  • ZOLL AED 3: is ontworpen en ontwikkeld op basis van jaren gebruikersonderzoek met zowel opgeleide als niet-opgeleide hulpverleners. Deze AED is gemakkelijk te beheren en de lopende kosten zijn verrassend laag door de universele elektroden voor volwassenen/kinderen en een batterij die vijf jaar meegaat. Daarnaast is het toestel gemakkelijk te onderhouden doordat Program Management Onboard™ via WiFi is verbonden met ZOLL’s AED-programmabeheersysteem PlusTrac™ in de cloud. Onderhoudsinspecties zijn dus niet nodig.

Beide AED-toestellen zijn verkrijgbaar in zowel halfautomatische als volautomatische uitvoeringen.

 

AED-informatiepakket

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.