Vraag gratis een AED-informatiepakket aan!

AED-informatiepakket

De eerste stap naar het redden van mensenlevens met een defibrillator, is het kiezen van het juiste toestel dat aangepast is aan jouw noden en omgeving. Vraag daarom vrijblijvend ons AED-informatiepakket aan. Hierin vind je een overzicht van alle premium merken met hun specificaties, de beste wandkasten en nog veel meer.

 

Vraag hier je gratis AED-informatiepakket aan

Ben jij op zoek naar een AED voor je in bedrijf of winkel of ben jij verantwoordelijk voor het voorstellen van het meest geschikte toestel? Dan is dit informatiepakket precies wat je nodig hebt.

  • Ontvang het meteen in je mailbox.
  • Je krijgt een duidelijk overzicht van de beste defibrillatoren, wandkasten en trainingen.
  • Extra hulp bij het kiezen van het meest geschikte toestel voor jouw omgeving.

Ik aanvaard de algemene voorwaarden Schrijf me in voor de nieuwsbrief

 

Wat zit er in het pakket?

Het pakket bestaat uit drie delen:

  • Dankzij de handige brochure heb je onmiddellijk een duidelijk overzicht van de beste en meest geschikte AED’s, wandkasten en bijhorende trainingen. Elk toestel wordt apart uitgelicht met bijhorende specificaties. Zo kan je beslissen welk toestel het best voor jou in aanmerking komt. Je vindt er ook 5 tips die je helpen bij het kiezen van de geschikte AED.
  • Uiteraard wil je weten welk prijskaartje er aan je AED hangt. Dat vind je terug in de overzichtelijke prijslijst, alsook die van alle wandkasten en accessoires. Inhoud en prijzen van onze koop- en huurpakketten zijn hier ook makkelijk terug te vinden.
  • Daarnaast krijg je nog een handige poster met de 10 belangrijkste reflexen in geval van een plotse hartstilstand. Hang deze omhoog op een zichtbare plaats, zo weet iedereen onmiddellijk wat te doen wanneer het er echt op aankomt.

Wil je graag persoonlijk advies? Maak dan een vrijblijvende afspraak.

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.