CardioService, enkel premium AED’s

premium AED

Defibrillatoren verhogen de overlevingskans tot 70%. Een kwaliteitsvolle AED gebruiken is dus van levensbelang. Daarom werkt CardioService met een doordachte selectie van AED-leveranciers: Philips, Physio-Control, Primedic en Zoll.

 

Rechtstreeks contact, een transparante communicatie en een duurzame relatie met onze leveranciers. Dat is waar we bij CardioService naar streven. Enkel zo kunnen we onze klanten steeds een kwaliteitsvol en het meest geschikte AED-toestel bieden. Deze 4 premiummerken zijn dus een bewuste keuze.

 

Philips

De AED-toestellen van Philips, HeartStart AED, leiden je doorheen de hele reanimatie en zorgen ervoor dat je de juiste reanimatietechniek toepast. Of je nu op zoek bent naar een AED voor in een kantooromgeving, een voor op een voetbalveld of een professionele defibrillator. Binnen het Philipsgamma vind je steeds wat je nodig hebt:

 

  • De Philips HeartStart HS1 is heel populair en uitermate geschikt voor jouw kantoor, jouw klaslokaal, in de horeca en zoveel meer.
  • De Philips HeartStart FRx is ideaal voor buitenopstellingen door zijn optimale bescherming tegen water en stof. Het is bovendien een zeer praktisch toestel in een omgeving waar veel kinderen zijn.
  • De Philips HeartStart FR3 is de kleinste en lichtste AED voor professioneel gebruik van alle wereldwijde producenten.

 

Physio-Control

De Physio-Control-reeks bestaat naast een CR+ en een LP1000 ook uit de Lifepak CR2 AED. Deze defibrillator is ontworpen om vertrouwen te geven aan elke hulpverlener. Hij is gemakkelijk te gebruiken en de enige AED die toelaat te blijven reanimeren tijdens de analyse van het hartritme. Dankzij LIFELINKcentral AED Programma Manager krijg je via Wi-Fi of 3G verbinding een automatische melding van elke afwijking. Lees hier wat een Lifepak CR2 AED nog allemaal doet.

 

Primedic

Al meer dan 40 jaar produceert Primedic defibrillatoren van de hoogste kwaliteit aan een uitstekende prijs. Alle HeartSave AED’s hebben standaard een pediatrische knop en zijn daardoor inzetbaar bij zowel baby’s, kinderen als volwassenen. Ook meertalige omgevingen (tot 4 talen!) vinden in de HeartSave-familie het juist AED-toestel. Hier vind je een handig overzicht van de HeartSave familie.

 

Zoll

Zoll’s AED Plus en AED 3 zijn gemakkelijk te gebruiken, te beheren en te onderhouden. Beide defibrillatoren zijn uitgerust met Real CPR Help en dankzij een display kunnen ze maximaal bijstaan bij een reanimatie. Ontdek hier het verschil tussen een ZOLL AED Plus en een ZOLL AED 3.

 

Download overzicht AED-toestellen

 

Wil je graag hulp bij de keuze van je AED? Ontdek in 5 stappen welke AED het best bij jouw omgeving past.

 

AED-informatiepakket

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.