Forward Hearts-programma zorgt voor meer hartveilige omgevingen

Forward Hearts

Niemand begrijpt het nut van AED’s beter dan de mensen die er hun leven aan te danken hebben. Physio-Control geeft overlevenden van plots hartfalen de kans om ook op hun beurt slachtoffers te redden. Dankzij het Forward Hearts programma kunnen zij gratis een AED schenken.

 

Minder dan 1 op 10 overleeft plots hartfalen. Wanneer er een AED wordt gebruikt verhoogt de overlevingskans tot 70%. Ondanks deze harde statistieken zijn er amper 12.000 defibrillatoren in ons land te vinden. Forward Hearts stimuleert het plaatsen van een AED, en hoe..

Slachtoffers die plots hartfalen overleven dankzij een Lifepak AED (CR+ of CR2) kunnen via Forward Hearts, gratis een AED-toestel schenken aan een organisatie naar keuze (sportclub, bedrijf of gemeente). Dat kan anoniem of met een publieke aankondiging, CardioService coördineert de donatie en organisatie.

 

Hoe kan je een AED-toestel wegschenken?

Heb jij een Forward Hearts-verhaal, of ken je iemand kent die een plots hartfalen overleefde dankzij een Lifepak AED*? Deel dan je verhaal door het Forward Hearts-formulier in te vullen of contacteer CardioService.

*Vraag ons zeker naar de voorwaarden.

 

AED-informatiepakket

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.