Rotaid 24/7 verhoogt de beschikbaarheid van AED’s

Rotaid 24/7 verhoogt de beschikbaarheid van AED’s

AED’s kunnen levens redden. Maar hoe kan je er zeker van zijn dat je AED beschikbaar is en goed zal werken? De beschikbaarheid van een AED kan het verschil maken tussen leven en dood. Daarom is het belangrijk dat je voortdurend op de hoogte bent van de status van elk toestel. Gelukkig bestaat er een systeem dat dit voor jou kan doen: Rotaid 24/7.

Rotaid 24/7 werd door AED-kastenfabrikant Rotaid ontwikkeld als oplossing om alle AED’s vanop afstand te kunnen monitoren. De oplossing bestaat uit enerzijds een module in de AED-kast voor het monitoren van de status van het toestel en van de wandkast zelf gekoppeld aan een mobiele verbinding, en anderzijds een berichtensysteem dat de eigenaars van AED’s en de bijhorende kasten waarschuwt wanneer het AED-toestel defect, gebruikt of afwezig is. Daarnaast zorgt een efficiënte verlichting ervoor dat de AED voor omstaanders en voorbijgangers steeds makkelijk te vinden blijft, dag en nacht.

CardioService, distributeur van Rotaid-kasten sinds lang, verdeelt nu ook deze oplossing (verkrijgbaar in onze shop) en draagt zo bij tot een nog betere beschikbaarheid van AED-toestellen, en dus tot een hogere kans op overleven bij hartfalen. Door deze oplossing kunnen alle AED’s uit het gamma van CardioService voortaan vanop afstand bewaakt worden, zo ben je steeds zeker van een goed werkende AED als het er echt op aankomt.

Meer informatie over AED’s nodig? Lees ook onze AED startergids.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.