Reanimatiepoppen van AMBU voor nog veiligere opleidingen

Reanimatiepoppen van AMBU

Oefening baart kunst. Dat geldt ook voor levensreddende daden zoals reanimatie. Goed oefenmateriaal speelt hierbij een belangrijke rol. Daarom hebben wij een exclusief samenwerkingsverband met het Deense bedrijf AMBU voor de distributie van hun breed aanbod aan reanimatiepoppen. Een aanbod dat bovendien voldoet aan de hoogste hygiënestandaarden.

Voor elke toepassing heeft AMBU de juiste oefenpop ontwikkeld. De ‘Ambu Man School’ poppen zijn perfect bij opleidingen reanimatie voor grote groepen. Daarnaast zijn er poppen voor specifieke opleidingen – zoals de correcte reanimatie van adolescenten en baby’s – en geavanceerde versies met onder meer draadloze technologie en software voor monitoring en feedback. Zo kunnen docent en leerling onmiddellijk zien waar bijschaven nodig is. Ook poppen specifiek ontwikkeld voor oefeningen rond verstikking horen tot het aanbod.

AMBU poppen voor reanimatie zijn vooral gekend voor hun betrouwbaar hygiënesysteem: het biedt de leerlingen bescherming tegen kruisbesmetting en maakt inwendige reiniging overbodig. Beademen is momenteel niet aan de orde tijdens opleidingen, veiligheid voor de leerlingen zal in de toekomst centraal blijven staan en dan zal het hygiënesysteem zeker zijn waarde bewijzen.

Naast oefenpoppen heeft AMBU producten in nogal wat andere domeinen binnen de medische apparatuur, van endoscopiemateriaal tot beademingsballonnen. Het bedrijf bestaat sinds 1937. Voor meer info: www.ambu.com.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.