Primedic: de ultieme AED voor elke omgeving

aed primedic

Op zoek naar de ultieme AED die tegen een stootje kan? Vol- of semi-automatisch? Meertalig? Inzetbaar bij zowel baby’s, kinderen als volwassenen? Primedic heeft het allemaal. Tegelijk.

 

Al meer dan 40 jaar produceert het Duitse Primedic defibrillatoren van de hoogste kwaliteit aan een uitstekende prijs. Alle HeartSave AED’s hebben nu standaard een pediatrische knop. Zo krijgen ook de allerjongsten een optimale behandeling zonder een tijdrovende wissel van elektroden.

Koop Primedic

 

Het HeartSave familieportret

Alle defibrillatoren van Primedic beschikken nu standaard over een pediatrische modus. Dankzij een eenvoudige druk op de knop geven alle HeartSave AED’s een optimale behandeling aan kinderen jonger dan acht jaar (<25 kg), zonder een verhoogde onderhoudskost.

Die onderhoudskost is een belangrijke factor bij de keuze van jouw toestel. Dankzij de batterij met levensduur tot zes jaar en elektroden die je slechts driejaarlijks moet vervangen zijn deze AED’s – zowel in aankoop als onderhoud – de goedkoopste in hun segment.

Heeft jouw bedrijf meerdere vestigingen? Is jouw sportclub op zoek naar een toestel dat ook de allerjongsten kan helpen? Zijn sommige van jouw collega’s anderstalig? Contacteer ons en samen vinden we de perfecte AED voor jouw omgeving. Of ontdek jouw AED in 5 stappen.

 

AED-informatiepakket

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.