Maak in 3 stappen je bedrijf veilig voor plots hartfalen

AED voor je bedrijf

Een Belg zit gemiddeld zo’n 8 uur per dag op kantoor, goed voor ongeveer 1.600 uren per jaar. Iedereen brengt dus een groot deel van zijn/haar leven door op het werk. Een AED in jouw bedrijf is een belangrijke stap richting een gezonde en veilige werkomgeving. Maar hoe maak je je werkomgeving veilig voor plots hartfalen?

 

Stap 1: Verhoog de veiligheid met een AED

Jaarlijks zijn ongeveer 10.000 mensen het slachtoffer van plots hartfalen en minder dan 1 op 10 overleeft dit. Als je weet dat de eerste 6 minuten cruciaal zijn en er in ons land maar 10.000 AED-toestellen te vinden zijn, is het belangrijk om zelf een Automatische Externe Defibrillator te voorzien en je werkomgeving veilig te maken voor je medewerkers en bezoekers.

Het is heel eenvoudig om een toestel aan te schaffen. Bij CardioService heb je de mogelijkheid om een AED-toestel te kopen of te huren. Al voor 39 euro per maand kan jij met onze huurservice het leven redden van klanten, collega’s en zelfs van toevallige passanten bij een plots hartfalen.

Nog niet overtuigd? CardioService biedt voor elk excuus de juiste oplossing.

 

Stap 2: Zorg voor maximale zichtbaarheid van je AED-toestel

Het is belangrijk ervoor te zorgen dat je AED gemakkelijk vindbaar is in je kantoorgebouw. De plaats van je AED hangt af van veel verschillende factoren maar zorg ervoor dat je toestel op een goed zichtbare locatie hangt! Met deze 3 tips verhoog je de visibiliteit van je AED-toestel.

Wil je graag advies bij het kiezen van de juiste plaats? We helpen je graag!

 

Stap 3: Vergroot de kennis van je medewerkers

De kwaliteit van de hartmassage wordt vooral bepaald door de kennis van de hulpverlening. Om een correcte reanimatie uit te voeren, is een degelijke opleiding dus onmisbaar. Bovendien is je bedrijf wettelijk verplicht om voor een veilige werkomgeving te zorgen. Vanaf 20 personen moet je als werkgever bedrijfseerstehulpverlening voorzien. Ontdek onze opleiding Bedrijfseerstehulpverlening en onze verschillende AED-opleidingen.

Wanneer je AED-toestel koopt bij CardioService, krijg een gratis startopleiding zodat je jouw toestel met vertrouwen leert gebruiken. Kom alles te weten over een AED huren of kopen bij CardioService!

Graag meer informatie? Neem vrijblijvend contact op! Weet jij niet welke defibrillator te kiezen? Ontdek in 5 stappen welke AED jouw omgeving nodig heeft.

Ontdek jouw AED in 5 stappen

 

AED-informatiepakket

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.