Nieuwsbericht: CardioService biedt standaard psychologische bijstand na reanimatie

psychologische bijstand na reanimatie
Reanimeren is een intense ervaring, waarop elke hulpverlener of getuige op zijn/haar manier reageert. Om de betrokkenen daarin beter te ondersteunen, biedt CardioService klanten standaard psychologische bijstand aan.

Concreet betekent dit dat elke keer dat een AED gebruikt werd, CardioService met de klant bekijkt of psychologische ondersteuning gewenst is. Die ondersteuning wordt geboden aan zowel de persoon die de AED gebruikt heeft, en dus de reanimatie heeft uitgevoerd, als voor eventuele getuigen en omstaanders.

“Een reanimatie, in welke situatie en met welke uitkomst dan ook, is altijd een ingrijpende gebeurtenis. Zowel voor de hulpverlener, die door de toenemende aanwezigheid van AED’s lang niet altijd een professional is, als voor de omstaanders die nog te vaak alleen maar kunnen toekijken. We willen onze klanten niet enkel helpen met een uitstekende technische opvolging en onderhoud. Maar hen ook helpen in het faciliteren van het verwerkingsproces.”, zegt Benny Van Crombrugge, managing director van CardioService.

Deze extra dienstverlening wordt toegevoegd aan alle onderhoudscontracten van bestaande klanten. Nieuwe klanten genieten ook onmiddellijk van de nieuwe dienstverlening. Voor de psychologische ondersteuning heeft CardioService eigen medewerkers.

 

Voor meer informatie: info@cardioservice.be.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.