AED service: gebrek aan talenkennis geen belemmering meer om defibrillator te gebruiken

AED service Primedic CardioService

CardioService heeft zijn aanbod uitgebreid met meertalige defibrillatoren (AED’s). De toestellen van het Duitse merk Primedic™ kunnen de hulpverlener begeleiden in 4 talen, wat een AED service!

 

De meeste AED’s worden vooraf ingesteld in een taal naar keuze, om tijdverlies te vermijden. In een meertalige omgeving, wat in ons land wel het geval kan zijn, kan dit een probleem vormen. De AED’s van Primedic kunnen in 4 talen de hulpverlener begeleiden. Laat het dus duidelijk zijn: een gebrek aan talenkennis vormt geen barrière meer om het leven te redden van iemand met plots hartfalen. Zo is er opnieuw een belangrijk obstakel voor de verspreiding van defibrillatoren in België opgeruimd.

 

Hoe werken AED-toestellen van Primedic?

Net als elke andere AED, zijn deze meertalige toestellen eenvoudig in gebruik. Door één druk op de knop wordt de gewenste taal ingesteld en wijst de Automatische Externe Defibrillator aan waar de elektroden op het lichaam van het slachtoffer moeten geplaatst worden. De Primedic stelt zelf vast of er sprake is van een plots hartfalen en zal dus geen onnodige schokken toedienen.

 

AED’s redden mensenlevens

België hinkt achterop in de verspreiding van AED’s. In ons land zijn er maar 10.000 AED’s te vinden, dat is één per 1.100 inwoners. Een kleine vergelijking: in Nederland staan er ongeveer 110.000. Meestal is er dus geen toestel beschikbaar want er zijn heel wat redenen of excuses waarom mensen twijfelen over de aankoop van een defibrillator. CardioService biedt voor elk excuus de juiste oplossing.

Weet jij niet welk AED-toestel te kiezen? Neem zeker contact op met ons of ontdek in 5 stappen welke AED jouw omgeving nodig heeft.

 

AED-informatiepakket

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.