CardioService versterkt marktpositie door overname Life

gebruik van een AED

CardioService, de grootste verdeler van AED-toestellen in België, heeft Life bvba overgenomen. Daarmee ziet het bedrijf zijn klantenbestand uitbreiden tot meer dan 3.000 bedrijven, organisaties en steden en gemeenten.

 

Begin september kwam CardioService tot een overeenkomst met Life over de overname van diens AED-activiteiten. Het bedrijf uit Zulte in West-Vlaanderen was sinds 2015 actief op de Belgische markt. In totaal zullen ruim 200 klanten de overstap naar CardioService maken, waaronder organisaties zoals Waregem Expo, PostNL, en Volvo Belgium.

“Sinds de start van de activiteiten 4 jaar geleden hebben we een mooie weg afgelegd: vanuit Zulte hebben we in West-Vlaanderen en bij uitbreiding in de rest van het land heel wat bedrijven en organisaties van AED-toestellen kunnen voorzien. Ik geef het beheer van onze AED’s in het volste vertrouwen door aan het team van CardioService, dat al jaren in de markt bekendstaat als professionele, betrouwbare speler”, zegt Nicolas Cuypers van Life bvba.

Life had ruim 400 toestellen in beheer, voornamelijk Philips AED’s. Het gamma sluit nauw aan bij de merken en toestellen die CardioService verdeelt en beheert. Klanten van Life kunnen dus op dezelfde service en kwaliteit van onderhoud rekenen. CardioService heeft na de overname zo’n 7.000 AED-toestellen in beheer.

“Ik ben blij dat we deze overname hebben kunnen afronden: Life is een gevestigde waarde in West-Vlaanderen. De acquisitie versterkt onze positie in de Belgische markt, en we kijken erg uit naar de samenwerking met onze nieuwe klanten.”  Benny Van Crombrugge van CardioService

Er worden geen financiële details vrijgegeven.

 

Voor meer informatie:

Katleen Peeters
Outsource Communications
katleen@outsource.be
0474/6119 44

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.