Vraag gratis een AED-informatiepakket aan!

AED-informatiepakket

De eerste stap naar het redden van mensenlevens met een defibrillator, is het kiezen van de juiste toestel aangepast aan jouw noden en omgeving. Vraag daarom vrijblijvend een informatiepakket aan. Hierin vind je een overzicht van alle AED premiummerken met hun specificaties, de beste wandkasten, én nog veel meer.

 

Vraag hier je gratis AED-informatiepakket aan

Ben jij op zoek naar een AED voor je in bedrijf of winkel of ben jij verantwoordelijk voor het voorstellen van het meest geschikte toestel? Dan is dit informatiepakket een echte aanrader.

 • Direct in je mailbox.
 • Duidelijk overzicht van de beste defibrillatoren, wandkasten en trainingen.
 • Hulp bij het kiezen van het meest geschikte toestel voor jouw omgeving.

Ik aanvaard de algemene voorwaarden Schrijf me in voor de nieuwsbrief

 

Wat zit er in het pakket?

Het pakket bestaat uit drie delen:

 • Dankzij de handige brochure heb je onmiddellijk een duidelijk overzicht van de beste en meest geschikte AED’s, wandkasten en bijhorende trainingen. Elk toestel wordt apart uitgelicht met bijhorende specificaties. Zo kan je beslissen welk toestel het best voor jou in aanmerking komt. Je vindt er ook 5 tips die je helpen bij het kiezen van de geschikte AED.
 • Uiteraard wil je weten welk prijskaartje je AED heeft. Dit vind je terug in de overzichtelijke prijslijst, alsook die van alle wandkasten en accessoires. Inhoud en prijzen van onze koop- en huurpakketten zijn hier ook makkelijk terug te vinden.
 • Daarnaast krijg je nog een handige poster met de 10 goede reflexen bij een plotse hartstilstand. Hang deze omhoog, zo is het onmogelijk dit te vergeten wanneer het er echt op aankomt.

Wil je graag persoonlijk advies? Maak dan een vrijblijvende afspraak.

 

2 reacties op “Vraag gratis een AED-informatiepakket aan!

 1. wim zegt:

  Er zullen mensen zijn die bezwaar maken tegen reanimatie omdat het gevaar bestaat dat na de eerste 6 minuten vitale hersenfuncties beschadigd zijn.
  Hoe te handelen als men niet weet hoelang de hartstilstand al duurt.

  • Benny Van Crombrugge zegt:

   Beste, hulp verlenen aan een persoon in nood is wettelijk verplicht. Kort samengevat is doen wat je kan absoluut aangewezen, immers zijn de meeste gebruikers van een AED, leken die geen diagnose kunnen stellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.