Cardioservice waakt over de kwaliteit van jouw AED

fagg

Een AED hoort altijd gebruiksklaar te zijn, klaar om op elk moment een leven te redden. Om hier zeker van te zijn kan je kiezen voor onze all-in onderhoudsservice. Zo zorg je ervoor dat je AED klaarstaat wanneer het er echt op aankomt. Maar dit is niet alles. Ook de verkoper van het toestel zorgt mee voor de kwaliteit. 

 

Elke distributeur van AED-toestellen actief in België is verplicht zich aan te melden bij het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten. Op die manier kan de overheid nagaan of de distributeur op een correcte wijze aan kwaliteitsbewaking doet. Er worden daarom regelmatig controles uitgevoerd. De registratie is niet alleen voor Belgische, maar ook voor buitenlandse bedrijven verplicht die actief zijn in ons land.

Als je een AED-toestel koopt, controleer dan zeker het FAGG Notificatienummer. Zo ben je zeker van een goede kwaliteitsbewaking. En voor je het vraagt, dat van ons is BE/CA01/1-60828-MD-0001.

CardioService gaat verder dan wettelijk voorgeschreven. Via een intern systeem weten we waar en wanneer elk toestel geplaatst werd, wat de lotnummers en serienummers zijn van alle uitgaande leveringen en nog veel meer. Zo kunnen we je op elk moment vertellen wanneer de elektroden en batterijen van je toestel aan vervanging toe zijn.

Wij kiezen bewust voor een kwalitatieve service van het hoogste niveau.

 

AED-informatiepakket

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.