EEN AED IN JE BEDRIJF

Een groot deel van ons leven brengen we door op kantoor. Een AED in jouw bedrijf is een belangrijke stap richting een gezonde en veilige werkomgeving. Onze AED’s zijn door iedereen snel en gemakkelijk te gebruiken.

Ja, ik wil een AED in mijn bedrijf

BEDRIJFSEERSTEHULPVERLENING

Wist je dat..

Bedrijfseerstehulpverlening verplicht is vanaf 20 personen.

Is jouw bedrijf in orde?

Ons trainingsaanbod

EEN AED IN JE SCHOOL

Hartveiligheid op school is van levensbelang, je kinderen brengen er heel wat tijd door. Een AED­ toestel voorzien dat kindvriendelijk is, is belangrijk. Een AED beschermt niet alleen de kinderen maar het is ook beschikbaar voor leerkrachten, personeel, ouders en vrijwilligers die dagelijks over de vloer komen.

Ja, ik wil een AED in mijn school

EEN AED IN JE STAD OF GEMEENTE

Een AED in je stad of gemeente verhoogt de veiligheid én is tegelijk ook geruststellend. Het is beschikbaar wanneer nodig, voor iedereen. Plaats een gebruiksvriendelijke AED op een toegankelijke plek die goed aangeduid is door signalisatieborden en ­stickers.

Ja, ik wil een AED in mijn stad of gemeente

Hulp nodig bij het opstellen van je lastenboek?

Met deze praktische gids heb je een overzicht van alles wat je moet weten. Je lastenboek zal nog nooit zo in orde zijn.

Download praktische gids

EEN AED IN JE SPORTCLUB

Inspanningen zijn gezond voor hart en bloedvaten. Tijdens het sporten gaat de hartfrequentie omhoog. Een AED in je sportclub is dus een must. Je kiest best voor een gebruiksvriendelijk toestel. Daarnaast raden we aan te kiezen voor een apparaat dat tegen een stootje kan én dat geschikt is om te gebruiken in een lawaaierige omgeving, zodat de gebruiker goed de instructies kan horen.

Ja, ik wil een AED in mijn sportclub

EEN AED IN JE WINKEL OF AGENTSCHAP

Een AED voorzien in jouw winkel of agentschap? Dat is in de eerste plaats zorgen voor de veiligheid van je klanten en bezoekers. Het toont ook maatschappelijke verantwoordelijkheid. Jouw winkel of agentschap is tenslotte toegankelijk voor iedereen. Kies voor een gebruiksvriendelijk toestel en zorg voor een goede signalisatie zodat jouw toestel snel en makkelijk vindbaar is.

Ja, ik wil een AED in mijn winkel of agentschap

EEN AED VOOR HULPDIENSTEN

AED-toestellen voor ambulance diensten horen robuust en snel te zijn, CardioService beschikt over een uitgebreid gamma professionele AED’s van eenvoudig tot zeer compleet.

Ja, ik wil een AED voor hulpdiensten