Ga voor een bewuste keuze: kies voor CardioService

Cardioservice de bewuste keuze

Wanneer je een AED-toestel plaatst, is het levensnoodzakelijk dat het werkt wanneer je het nodig hebt. Kies daarom voor CardioService. Wij garanderen een toestel van goede kwaliteit dat het meest geschikt is voor jouw omgeving.

 

CardioService selecteert alleen leveranciers die kwalitatieve producten leveren en biedt alleen producten aan die voldoen aan de meest strikte internationale en nationale normen en verplichtingen. Deze strenge selectie zorgt ervoor dat je altijd de meest moderne en betrouwbare AED ter beschikking hebt, welk toestel je ook kiest.

Download overzicht AED-toestellen CardioService

 

All-in onderhoudsservice CardioService

CardioService verbetert continu zijn diensten. Door de strenge selectie van leveranciers zorgen we ervoor dat we jou steeds de juiste batterij en elektroden kunnen blijven leveren. Ook onze all-in onderhoudsservice is meer dan de moeite waard. Dankzij deze service moet je zelf niet meer instaan voor het tijdig vervangen van elektroden of batterijen. Bovendien heb je gegarandeerd altijd een gebruiksklaar AED-toestel, ook na gebruik of bij een defect.

Hiervoor ontwikkelden we een intern informaticasysteem dat ons toelaat de verschillende sites optimaal te volgen. We weten op tijd wanneer vervangingen nodig zijn aan toestellen, elektroden, batterijen of toebehoren. Wanneer dat het geval is, maken wij een afspraak met jouw voor interventie. Elk contact wordt gedocumenteerd, zodat steeds een correct, recent beeld gevormd kan worden.

 

Zorgen over de installatie en de plaats van jouw AED-toestel? Niet nodig!

Wij zorgen voor een nette installatie van de AED, wandkast én pictogrammen na advies en overleg over de beste locatie om jouw AED-toestel te plaatsen. Allemaal overeenkomstig met de Belgische wetgeving. We maken het toestel ook gebruiksklaar en zorgen ervoor dat deze op een correcte manier in de kast geplaatst is. Je hoeft je geen zorgen te maken over al het materiaal dat nodig is voor de installatie en schoonmaak.

Wanneer je kiest voor een huur– of kooppakket, wordt het toestel na afloop door CardioService geregistreerd bij de FOD Volksgezondheid.

Heb je vragen of weet je niet welk toestel te kiezen? Neem contact op. Wij komen graag ter plaatse om de verschillende mogelijkheden te bespreken en samen te bepalen welke AED het meest geschikt is voor jouw omgeving.

 

AED-informatiepakket

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.