facebook_pixel

Een AED kopen of huren?

De eerste keuze die je moet maken: koop je een AED of huur je een AED? Wat zijn de voor- en nadelen? En met wat hou je best rekening? Kortom, wat is het verschil?

Een AED-huren

Als je huurt bij CardioService, huur je altijd een volledig pakket met een volledige service. Dit voor een periode van vijf of zeven jaar.

In de eerste plaats zorg je voor de veiligheid van je collega’s, bezoekers en/of klanten. Naast het toestel en de installatie ervan krijg je ook een wandkast, draagtas en snelle interventiekit. Bovendien voorzien wij een gratis startopleiding zodat je jouw toestel met vertrouwen leert gebruiken én is er een verzekering tegen schade en diefstal inbegrepen. Daarnaast vermijd je alle kopzorgen over onderhoud, registratie en eenmalige investeringen. Ook die neemt CardioService voor zijn rekening. Gedurende de hele periode van het huurcontract kom je nooit voor onverwachte kosten te staan. Indien jouw toestel gerepareerd moet worden, zorgen wij tijdelijk voor een vervangtoestel.

Je betaalt voor deze huurservice een startkost van €249 en een vast bedrag per maand. Dit maandelijks bedrag kan al vanaf €39/maand.

Je vindt alle huurpakketten terug in onze webshop.

Wens je graag meer informatie? Contacteer ons.

Een AED-kopen

Als je beslist een AED te kopen, koop je enkel het toestel of koop je een pakket. Bij beide word jij de eigenaar van het toestel en investeer je een éénmalig bedrag. Wij adviseren je bij je aankoop en daarna blijven we je eerste aanspreekpunt voor verdere diensten of producten.

Als je enkel het toestel koopt, ben je zelf verantwoordelijk voor alle verplichtingen die bij de aankoop van een AED komen kijken. Denk maar aan registratie, onderhoud, training en inspectie. Is er in jouw bedrijf, organisatie, gemeente of school een gemotiveerde en bekwame programmacoördinator die het AED-programma kan beheren en toezicht kan houden op het onderhoud? Dan is de aankoop van een AED-toestel een goede keuze.

Koop je een AED in een volledig pakket. Dan staat CardioService in voor de correcte plaatsing van de wandkast, de verplichte registratie en de pictogrammen ter plaatse. Bovendien krijg je ook een gratis startopleiding waarin je leert werken met jouw toestel. Optioneel kan CardioService ook zorgen voor het onderhoud via een onderhoudscontract. Wil je hierover meer weten? Raadpleeg onze all-in onderhoudsservice.

Je vindt alle AED-toestellen en pakketten terug in onze webshop.

Wens je graag meer informatie? Contacteer ons.

Eén reactie op “Een AED kopen of huren?

  1. Erwin De Mulder zegt:

    Hallo iedereen, wij zijn met een groep vrienden geinteresseerd om een toestel- of meerdere- te huren voor ons dorp.
    Ik denk dat dit de beste optie is, gezien daar alles in zit. Groeten Erwin…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *